Catering – Personal Specializat

Evenimente Corporate / Catering – Personal Specializat

 

În funcție de bugetul prestabilit, Sky Restaurant & Terrace oferă meniuri pentru toate gusturile, diversificate și adaptate cerințelor, ce îmbină bucătăria clasică (de la aperitive calde și reci, inclusiv finger food, până la paste, pizza, fructe de mare și pește, fripturi savuroase și preparate vegetariene), cu bucătăria internațională, unde vă recomandăm specialități mediteraneene, supe orientale și rețete îndrăzneț de delicioase.

De asemenea, punem la dispoziția oaspeților și singurul Open Grill pe cărbuni din județul Prahova.

Cu o experiență de peste 15 ani în bucătării de top, Chef Ionuț Roșca vă invită să-l însoțiți într-un pelerinaj al delicateselor gastronomice la Sky Restaurant & Terrace, unde mâncarea tradițională românească și cele mai savuroase preparate exotice transformă fiecare masă într-o experiență culinară deosebită, imposibil de egalat.

Echipa de coordonare a evenimentelor este completată cu personal specializat (bucătari, ospătari și barmani), care se va afla la dispoziția invitaților și va asigura prospețimea preparatelor servite.

Indiferent de anvergura evenimentului, fie că este vorba de o petrecere retrânsă sau de o conferință desfășurată pe un număr semnificativ de zile, serviciile de catering oferite de Sky Restaurant & Terrace se vor remarca prin unicitate, inovație și exclusivitate.

Punem la dispoziția invitaților un meniu ingenios, pus în valoare de o gamă diversificată de produse, preparate savuroase și ingrediente atent selectate. Imaginația, talentul și inovația bucătarului de top Chef Ionuț Roșca se reflectă atât în calitatea delicateselor gastronimice pregătite, cât și în modul de prezentare al preparetelor, dispunerea bufetului și selectarea aranjamentelor adiționale.

Procesul de preparare al meniului se face cu responsabilitate, atenție și devotament pentru a se oferi un echilibru fin la nivel vizual și gastronomic.

Sky Restaurant & Terrace dispune de o echipă cu experiență, specialiști acreditați profesional la cele mai înalte standarde, care tratează cu seriozitate și respect fiecare cerință și eveniment în parte.

Prestigiul personalului specializat se distinge prin precizie, implicare, creativitate și flexibilitate, printr-o planificare perfectă și un sistem de organizare ireproșabil, abilități și elemente ce conduc la realizarea unui eveniment impecabil și de succes.