Marketing

Evenimente Corporate / Marketing

În funcție de natura și tema evenimentului, oferim servicii de marketing complete, de la realizarea unei analize  a companiei și stabilirea unei strategii de promovare raportate la nevoile și obiectivele clientului, până la crearea elementelor grafice, personalizate pentru fiecare workshop și prezentare (flyere, roll up-uri, panouri direcționale, cataloage, broșuri, mape de prezentare, invitații).

Echipa Sky Corporate Events monitorizează întregul proces de organizare alături de personal specializat în planificarea și desfășurarea evenimentului dorit. Suntem o echipă cu experiență, care întotdeauna găsește timp și resurse, idei originale și campanii inedite, cu scopul gestionării și implementării unor proiecte de marketing și de publicitate de succes.

Înțelegem și respectăm până în cele mai mici detalii viziunea și nevoile partenerilor, dorința acestora pentru testarea și implementarea diferitelor tipuri de abordări în concordanță cu tematica evenimentului, indiferent de amploare și de tematică.

Pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor și sarcinilor primite, vom elabora un sistem eficient de comunicare pentru a preveni din timp viitoare probleme, întârzieri sau schimbări logistice. De la prima întâlnire cu partenerii, echipa Sky Corporate Events urmărește crearea unei colaborări benefică de ambele părți, o colaborare bazată pe încredere, respect și performanță.

Prin implementarea diferitelor segmente de marketing, cu o preferință vizibilă direcționată către noi concepte și strategii, utilizăm unicitatea, inovația și tehnologia pentru a crește loialitatea față de brand (inclusiv prin implicarea directă a clienților), pentru a identifica viitoare oportunități (potențialul noilor proiecte în funcție de activitatea pieței), pentru a îmbina beneficiile într-un parteneriat ce va crește notorietatea brandului și va duce la îmbunătățirea imaginii și atragerii de noi clienți.

Fie că ne pregătim să organizăm un eveniment restrâns de lansare, unde eficiența și exclusivitatea surclasează conceptul grafic definit în prealabil de produs și de brand, sau trebuie să întocmim un plan de marketing complet pentru o ediție specială Gala Awards, echipa Sky Corporate Events îmbină originalitatea și profesionalismul unei echipe de specialiști cu ambițiile, dorințele și idealurile oaspeților.