Săli de evenimente

Evenimente Corporate / Săli de evenimente

Zona de conferințe a complexului cuprinde șapte săli de evenimente, cu o capacitate ce variază de la 5 până la 600 de persoane, potrivite pentru evenimente de rebranding și de lansare de produse, petreceri corporate de Crăciun, Gala Awards și conferințe.

Prima secțiune este definită de un sistem de holuri spațioase și deschise, ce se intersectează cu spații intermediare, special amenajate pentru coffee breaks sau o pauză între ședinte, respectiv traininguri și workshopuri. Sălile de evenimente sunt izolate fonic, sunt dotate cu aparatură de înaltă performanță, sunt prevăzute cu echipament modern și dispun de beneficii adiționale (sistem de sunet pentru conferințe, microfon, sistem de proiecție, flipchart, conexiune Wi-Fi).

Nivelul superior al complexului denotă o atmosferă mai rafinată, potrivită pentru organizarea de evenimente restrânse și selective, lansări speciale de produse și conferințe private.

Masa de conferință cu blat de sticlă, montat într-un cadru de lemn de nuc american, și scaunele ergonomice, imaginea confortului practic, contribuie la întreținerea unei ambianțe intime și la crearea unui mediu productiv și avantajos, perfect pentru configurarea unui plan de afaceri, schițarea unui proiect de anvergură sau stabilierea unui parteneriat nou.

Structura complexului permite îmbinarea utilului cu plăcutul; astfel, camerele de conferințe și spațiile destinate discuțiilor și întâlnirilor de afaceri se află în apropiere de Sky Restaurant & Terrace și oferă invitaților oportunitatea de a se detașa, chiar și temporar, de luarea unei decizii importante pentru viitorul companiei. O pauză este binemeritată, iar personalul restaurantului se află întotdeuna la dispoziția oaspeților.

Arhitectura excepțională a sălilor de evenimente este completată de un design elegant, special conceput pentru integrarea mobilierului rafinat, potrivit pentru orice eveniment, indiferent de tematica acestuia, și de atmosfera plăcută, susținută atât de lumina ambientală, cât și de cea naturală. Sălile de evenimente dispun de o garderobă proprie și de băi spațioase, iluminate cu candelabre.

Zona de conferințe are drept scop satisfacerea tuturor cerințelor invitaților, iar dispunerea sălilor permite acces ușor și discret spre celelalte facilități ale complexului. Sălile de evenimente pot să fie pregătite în funcție de preferințe, iar dimensiunile încăperilor facilitează mai multe moduri de aranjare, de la set-up cu mese până la aranjarea de tip teatru.

Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea evenimentelor și conferințelor corporate, echipa Sky Corporate vă oferă posibilitatea realizării unui eveniment de succes, ce va îndeplini toate obiectivele și cerințele prestabilitate.