Servicii de coordonare și supervizare

Evenimente Corporate / Servicii de coordonare și supervizare

Echipa Sky Business Events va supraveghea implementarea serviciilor solicitate de client și va monitoriza după un plan prestabilit etapele evenimentului. Cerințele adiționale vor fi îndeplinite gradat, în funcție de necesitate și urgență, în paralel cu activitățile fixe, care garantează o conferință ce atinge cele mai înalte standarde de inovație și eficiență.

Toate serviciile implicate (catering, transport, entertainment, etc) vor fi coordonate de o echipă de specialiști cu o experiență de peste zece ani în organizarea de evenimente corporate (conferințe, workshop-uri, evenimente de lansare, de rebranding, etc).

Prin implementarea diferitelor segmente de marketing, cu o preferință vizibilă direcționată către noi concepte și strategii, utilizăm unicitatea, inovația și tehnologia pentru a crește loialitatea față de brand (inclusiv prin implicarea directă a clienților), pentru a identifica viitoare oportunități (potențialul noilor proiecte în funcție de activitatea pieței), pentru a îmbina beneficiile într-un parteneriat ce va crește notorietatea brandului și va duce la îmbunătățirea imaginii și atragerii de noi clienți.

Fie că ne pregătim să organizăm un eveniment restrâns de lansare, unde eficiența și exclusivitatea surclasează conceptul grafic definit în prealabil de produs și de brand, sau trebuie să întocmim un plan de marketing complet pentru o ediție specială, echipa Sky Corporate Events îmbină originalitatea și profesionalismul unei echipe de specialiști cu ambițiile, dorințele și idealurile oaspeților.