Prezentare

Evenimente Corporate / Prezentare
Eficiența și creativitatea ne definesc.

Sky Corporate Events oferă ambianța perfectă pentru elaborarea și desfășurarea evenimentelor de tip business. Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea de conferințe, petreceri corporate, gala awards, petreceri corporate de Crăciun, evenimente de lansare și rebranding, Sky Corporate Events îmbină originalitatea și profesionalismul unei echipe de specialiști cu ambițiile, dorințele și idealurile oaspeților.

Sky Corporate Events oferă o paletă vastă de servicii și soluții pentru definirea și implementarea tuturor elementelor de logistică și producție, de la grafică & design, sonorizare, lumini, scenă, entertainment și catering, până la dezvoltarea conceptului și a tematicii, la planificarea și oferirea unor evenimente corporate memorabile și de succes.

Serviciile și facilitățile se adresează celor care își doresc unicitate, inovație și exclusivitate, evenimente ce le reflectă interesele, visele și aspirațiile, personalizate până la cele mai mici detalii, după viziunea oaspeților noștri, și completate de preparate culinare delicioase, propuse de unul dintre cei mai buni Chefi din România.

Cu o experiență mare în bucătării de top, personalul restaurantului ridică gastronomia la nivel de artă. În funcție de preferințe și tematică, pregătim un ospăț al simțurilor, unde mâncarea tradițională românească și cele mai savuroase preparate exotice transformă fiecare masă într-o experiență culinară deosebită, imposibil de egalat.

Evenimentele Sky Corporate Events sunt coordonate de o echipă de specialiști ce gestionează cu profesionalism problemele și situațiile de criză întâmpinate; serviciile prestate sunt ireproșabile și transformă viziunea oaspeților într-un eveniment de anvergură, deosebit și distins, ce îndeplinește și cele mai înalte standarde.